Известие

Collapse
No announcement yet.

Кора предна колонка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кора предна колонка

Колеги, как се сваля кората на предната колонка пред шофьора. Има капачка SRS и това ме притеснява леко. Колата е 156 фейслифт. Искам да прекарам един кабел за микрофон, че сега е на волана и не ми харесва, а няма как да отида да питам алармаджоята дето ми слага обемните датчици, иначе и той е прекарал кабела от там.
    Има ли нещо специфично, че не знам да няма еърбег нещо там, под капачката SRS има болт с кабел.
    Мерси.

Аз също се интересувам от въпроса, тъй като трябва да прекарам кабела за камерата оттам.

Travel_Mate а след колоната кабела от къде смяташ да го прекараш ? През таблото някак си или ?

Предполагам трябва го закараш до радиото, където и аз трябва да закарам моят кабел и бих се радвал ако споделиш как смяташ да го направиш.
    156 Sportwagon 1.9JTD

Comment

просто дърпате, три щипки и един болт вътре. Там няма въздушна възглавница, няма какво да ви е страх. Този надпис показва, че този панел излита при активация на завесата

Comment

Първоначално публикувано от potrebitel22 Покажи съобщение
        Аз също се интересувам от въпроса, тъй като трябва да прекарам кабела за камерата оттам.

Travel_Mate а след колоната кабела от къде смяташ да го прекараш ? През таблото някак си или ?

Предполагам трябва го закараш до радиото, където и аз трябва да закарам моят кабел и бих се радвал ако споделиш как смяташ да го направиш.
        Покрай бушоните, под волана и отстрани влиза зад радиото, то и сега така минава, но искам до огледалото да го изкарам.

---------- Post added at 10:37 ---------- Previous post was at 10:36 ----------

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
        просто дърпате, три щипки и един болт вътре. Там няма въздушна възглавница, няма какво да ви е страх. Този надпис показва, че този панел излита при активация на завесата
        т.е. няма нужда да махам клемата на акумулатора за няколко минути, да не гръмне бега. Болта този под капачката SRS ли е?

Comment

Няма смисъл да изключваш тоците

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
            Няма смисъл да изключваш тоците
            Мерси. Готово е, две щипки+болт бяха, е вече е една щипка +болт

Comment

Working...
            X